Adrian Torma, despre campania parlamentarelor: „Oamenii nu-şi mai doresc mingi aruncate dintr-o parte în alta, ci proiecte care să fie fezabile şi puse în practică”

După experiența campaniei electorale cu ocazia alegerilor locale, Adrian Torma, reales edil de către cetățenii orașului Moldova Nouă și candidat al social-democraților cărășeni pentru ocuparea unui fotoliu în Senatul României, este de părere că bătălia parlamentarilor se va duce la un cu totul alt nivel, cu mai puțin noroi împroșcat între competitori, întrucât oamenii au nevoie de soluții, mai ales în contextul epidemiologic, nu să fie puși în postura de spectatori ai unui circ politic ieftin.

Cum în data de 6 decembrie vor fi așteptați la urne peste 18 milioane de alegători, politicianul din Caraș-Severin vede disputa competitorilor înscriși să reprezinte interesele fiecărui județ drept una liniștită, așezată și mult mai decentă decât cea din 27 septembrie, fără acuze care să curgă în mod continuu, în spațiul public sau în mediul online, iar motivul este unul destul de simplu: oamenii s-au săturat „de mingi aruncate dintr-o parte în alta. Își doresc proiecte fezabile și puse în practică”.

„Campaniile electorale duse la nivel local, cele pentru alegerea primarului, sunt într-adevăr ceva mai complicate. Celelalte au un alt nivel de abordare din partea tuturor participanților și atunci lucrurile sunt mai așezate. Nu mai e partea aceea în care acuzele curg continuu dintr-o parte și din cealaltă. Cred că, ținând cont și de pandemie, vom avea o campanie mai mult online, dar și una mult mai liniștită, deși inclusiv aici sunt orgolii destul de mari, însă consider că va fi totul mult mai așezat pentru că ne-am dat seama cu toții, sper, că cetățenii nu-și mai doresc mingi aruncate dintr-o parte în alta. Își doresc mult mai multe proiecte fezabile care să fie puse în practică.”, a declarat Adrian Torma pentru expressdebanat.ro