Adrian Torma: „BEC Moldova Nouă a luat o decizie corectă şi a aplicat legea!”

Biroul de Circumscripție Nr.6 Moldova Nouă, obligat de BEJ, a dat în această  seară o decizie favorabilă primarului în exercițiu, Adrian Torma, eliminat la un moment dat, în urma unei contestații, de pe buletinele de vot la scrutinul din 27 septembrie. Astfel, social-democratul e din nou aproape de încă un mandat!

În urma votului din seara de luni, 24 august, atunci când majoritatea membrilor BEC a acceptat completarea dosarului de candidatură a primarului în funcție și a candidaților pentru Consiliul Local din partea alianței electorale PSD-Pro România cu cele două semnături care lipseau, decizia a venit abia în această seară. După ce pe Dunăre au crescut valuri uriașe. Acum, apele se liniștesc, lucrurile reintră în normal. Cel puțin până la proba contrarie.

„Mai bine mai târziu decât niciodată. Azi am fost revalidați în calitate de candidați de către BEC Moldova Nouă, dar asta nu înseamnă că am și intrat în competiție. S-au repus prin două hotărâri ale Biroului Electoral, atât candidatura mea la funcția de primar, cât și candidatura colegilor mei de la alianța electorală PSD-Pro România”, a declarat cu puţin timp în urmă primarul Torma.

CITEŞTE ŞI: NEWS ALERT. Torma, readus în lupta pentru Primăria Moldova Nouă! „Au fost abuzuri!” (UPDATE)