O politică limpede, nu una de zgomot! Aşa pleacă Eugen Băleanu în cursa pentru câştigarea Primăriei Moldova Nouă

Deși nu este pentru prima dată când președintele Partidului Verde se angrenează în lupta pentru câștigarea fotoliului de primar la Moldova Nouă, cu ocazia alegerilor din acest an, bazat pe o vastă experiență, dar mai ales analizând jocul murdar care pare să caracterizeze viitoarea campanie electorală, Eugen Băleanu țintește spre succes mizând pe o formulă cât se poate de simplă: o politică limpede, fără tumult, ură și dușmănie.

Chiar dacă nu poate aplauda încercările de a-l scoate pe actualul edil al orașului de la malul Dunării, Adrian Torma, din bătălia programată să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie, situație prin care cetățenilor li se încalcă dreptul de a vota partidul pe care vor să îl susțină, liderul verzilor caută totuşi să privească lucrurile în ansamblu încercând să vină cu o altă abordare în fața electoratului, cel din urmă fiind deja sufocat de circul mediatic care nicidecum nu promite să aducă soluții în privința problemelor traiului de zi cu zi.

„Eu am fost promotorul tinerilor în politică. Ce-i drept, cu unii am reușit, cu alții, nu. De data aceasta pot spune că primele cinci-șase locuri sunt ocupate de oameni tineri, de oameni noi în politică, dar avem și oameni cu o experiență în spate. Unul dintre oamenii noi este domnul Antal Stefanovici, cel care a acceptat până la urmă să intre în politică, deși nu agrează modul în care se face politică în Moldova Nouă. Partidul Verde are și alți tineri dornici să facă o politică limpede, curată, nu una de zgomot! Am mai spus și mă repet: orașul de la malul Dunării are nevoie de liniște și de pace, nu de o politică dușmănoasă cu care am fost obișnuiți în ultima perioadă.”, a ținut să transmită Eugen Băleanu.

(E)