O iarnă călduroasă pentru membrii Alianţei Pensionarilor din Moldova Nouă

Gradele cu minus înregistrate în lunile de iarnă nu le vor mai da bătăi de cap vârstnicilor care fac parte din Alianța Pensionarilor din România – filiala Moldova Nouă, aceștia urmând să fie beneficiarii unei centrale termice noi, fapt care va sprijini desfășurarea în condiții optime a activităților programate să aibă loc în cadrul clubului.

Cu ocazia celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local de la malul Dunării, politicieni întruniți la masa decizională au hotărât să dea curs cererii venite din partea clubului vârstnicilor din oraș, consilierii fiind de acord ca suma de 150.000 de lei, din bugetul local, să aibă ca destinație achiziționarea unei centrale termice noi, gest apreciat de persoanele categoriei a treia de vârstă care la un moment dat au pus umărul la dezvoltarea orașului Moldova Nouă și au contribuit la formarea tinerelor generații.

Investiția de câteva zeci de mii de lei era necesară deoarece vechiul sistem de încălzire aparține Școlii Gimnaziale Nr. 4, pe timpul vacanțelor de iarnă, lipsa de căldură îngreunând desfășurarea în condiții normale a activităților întreprinse de pensionari.