Proiectele lui Ionuț Popovici pentru Caraș-Severin, susținute atât la București, cât și la Bruxelles!

Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, candidat în 27 septembrie pentru funcția de președinte, are susținere serioasă în Parlamentul European și a primit garanții că proiectele pe care le-a gândit pentru dezvoltarea județului vor primi finanțare!

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, a găsit drumul cel mai scurt spre ceea ce înseamnă marea șansă a Banatului de Munte, drumul spre Bruxelles și spre fondurile europene. Mai mult decât atât, a găsit și oamenii care îi deschid ușa Parlamentului European pentru mari investiții. „În viața politică de zi cu zi există foarte mult zgomot, există foarte multă demagogie, există foarte multe promisiuni neacoperite. Eu mi-aș dori ca partidul nostru, care crește frumos, să devină un vehicol politic în care oamenii să vină de plăcere, din convingere și să simtă acest aer al libertății care există în Partidul Mișcarea Populară spre deosebire de celelalte partide. Pe bună dreptate, românii nu mai au încredere nici în Parlament, nici în Guvern și de multe ori privesc cu neîncredere și administrația publică locală. Ne batem cu toată forța pentru ca președintele nostru, Ionuț Popovici, să devină președinte al Consiliului Județean și voi reveni alături de Ionuț ori de câte ori mă va invita. Vreau să îl asigur că proiectele pe care și le-a asumat vor fi susținute și de mine, și de președintele Traian Băsescu, atât la Bruxelles, cât și la București.”, a declarat europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP.

Referitor la proiectele lui Popovici pentru Caraș-Severin, acestea sunt incluse în Programul 10+. În realitate sunt mult mai mult de zece și acoperă toate zonele județului și toate domeniile de activitate. Un capitol aparte e dedicat agricultorilor și crescătorilor de animale, ceea ce nu se prea regăsește în programul niciunui alt candidat.

(E)