Adrian Chebuţiu are interzis în străinătate

Judecat pentru infracţiuni de corupţie în dosarul celebrelor motoare de 250 de milioane de euro vândute de UCM Reşiţa după ce au stat 20 de ani în curtea uzinei fără să aibă vreo utilitate, Adrian Chebuţiu încearcă în zadar să-i convingă pe magistraţi să-i ridice interdicţiile impunse în momentul în care a părăsit arestul preventiv.

Fostul director de la UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, a tot solicitat Judecătoriei Sectorului 1, la fel ca şi ceilalţi inculpaţi în dosar, Adrian Preda, Said Baaklini sau Eugen Bogatu, să fie lăsat să plece, măcar pentru o vreme, din ţară. Cererile acestora au fost de fiecare dată respinse, instanţa temându-se că, odată plecaţi din ţară, aceştia ar putea uita să se mai prezinte la termenele procesului în care sunt acuzaţi că au pus la cale un tun de 60 de milioane de euro, bani cu care ar fi fost păgubit bugetul de stat.

La începutul săptămânii, Adrian Chebuţiu a cerut din nou magistraţilor să poată părăsi temporar ţara. “Instanţa a respins cererea de încuviinţare a părăsirii temporare a ţării formulată de inculpatul Chebuţiu Adrian ca neîntemeiată. Fără cale de atac”, se arată în încheierea Judecătoriei Sectorului 1. Complexul de fiţe de pe malul lacului Văliug, care până mai ieri era casa de odihnă a angajaţilor uzinei reşiţene, poate reprezenta o soluţie pentru concediul fostului director de la UCMR, dacă magistraţii refuză în continuare să-I ridice interdicţiile.

Comments

  1. nicky says:

    Alt bandit care vrea sa-si piarda urma dupa ce a distrus UCMR-ul.Nemernicul i-a lasat pe muncitori si fara singurul lor loc de agrement de la baraj.