Adjunctul Poliției din Caraș-Severin, spălat la Parchet?! Mărturie incriminatoare omisă de procuror!

Tot mai multe amănunte întăresc acuzațiile care îl vizează pe comisarul-șef Mihai Moatăr, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Procurorului de caz nu i s-au părut însă deloc importante!

Lucrurile scapă cu adevărat de sub control în Caraș-Severin! Informatori ai oamenilor legii sunt bătuți crunt în mijlocul străzii după ce sunt deconspirați chiar de comandanții de Poliție, procurorii care le-au pus gând rău contrabandiștilor de tutun și clanurilor interlope primesc amenințări de tip mafiot, tot cu implicarea unor înalte grade din Poliție, iar țiganii călcați de mascați amenință că dacă li se vor pune cătușe la mâini vor divulga numele polițiștilor cărora le-au oferit biciclete scumpe furate de ei din Franța. Ca să nu mai amintim de chefurile de pomină la care aproape toată Poliția Judiciară dansa pe mese cu interlopii reșițeni! Acuzațiile grave nu se opresc însă la Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, ci ajung mai departe, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Și nimeni nu e convins că nu vor merge chiar mai departe!

Procurorul George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, a acuzat modul în care colegul său, procurorul Teodor Iordache, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a soluționat plângerea penală pe care a formulat-o cu privire la autori necunoscuți din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care i-au divulgat avocatului Teofil Drugărin, cu care are un conflict mai vechi, adresa sa de domiciliu. Cu scopul ca familia să-i fie amenințată și alarmată! După ce Iordache a concluzionat că „este posibil ca Drugărin să fi obținut adresa de domiciliu a procurorului de la alte persoane decât cele care lucrează în cadrul MAI” și că „nu există probe că o persoană a săvârșit infracțiunile pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale”, Bucurică a înaintat prim-procurorului Laura Iancu o plângere în care a arătat că procurorul Iordache a ocolit efectuarea cercetărilor pentru identificarea împrejurărilor în care s-a petrecut totul. Dar și a persoanelor implicate!

Ceea ce spune Bucurică este întărit de polițistul Constantin Rotariu. Acesta i-a mărturisit procurorului Iordache faptul că a fost sunat ulterior plângerii procurorului orăvițean de către comisarul-șef Mihai Moatăr, adjunctul IPJ, care i-a solicitat să-și asume el accesarea bazei de date. Lucru pe care l-a refuzat. Dar pe care și Iordache ar fi refuzat să-l ia în calcul! „I-am adus la cunoștință procurorului Iordache aspecte pe care însă nu le-a consemnat în declarația mea. Când am fost la prim-procuror, am spus din nou acele lucruri și am cerut să se autosesizeze cu privire la faptul că domnul Iordache nu a reținut ceea ce i-am spus”, a mărturisit polițistul Rotariu pentru expressdebanat.ro.

Până la rezoluția prim-procurorului Laura Iancu sunt clare destule lucruri. Și unul dintre acestea este că Mihai Moatăr a declarat pentru expressdebanat.ro că habar nu are de toată această poveste cu procurorul Bucurică și avocatul Teofil Drugărin. Ancheta penală și telefoanele pe care le-a dat pentru a dezamorsa situația îl contrazic însă!

CITEȘTE ȘI:

gif card de energie dacus 1000x100

Mesaje de intimidare pentru procurorul care lichidează lumea interlopă din zona Oravița! Cu implicarea unor șefi din Poliție!

Scurgeri de informații secrete în IPJ Caraș-Severin pentru amenințarea procurorului Bucurică! Adjunctul Moatăr, implicat în contrabandă?!

SCANDALOS. Adjunctul Poliției din Caraș-Severin, incriminat că a trecut de partea cealaltă a legii! A vrut să acopere scurgerea de informații secrete!

EXPLOZIV. Au aruncat Poliția în aer! Șefii IPJ Caraș-Severin, în slujba fărădelegii?!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/