Adi Petrea a repus Reşița pe harta Ligii Naționale!

Municipiul de pe Bârzava se va bucura din nou, începând cu toamna acestui an, de reclamă pozitivă la nivel naţional şi, nu e exclus, chiar internaţional în următoarea perioadă. De data aceasta, fără să investească vreun leu!

Parcursul de excepţie, care înseamnă 22 de victorii din tot atâtea meciuri disputate în Divizia A de handbal masculin, i-a asigurat echipei reşiţene HC Adrian Petrea promovarea în Liga Naţională cu patru etape înainte de finele campionatului. La chiar primul an de existenţă, echipa fostului internaţional Adi Petrea s-a distrat în eşalonul secund grăbindu-se să ajungă în elita handbalului masculin românesc, acolo unde, cu doar câţiva ani în urmă, Reşiţa se bătea la titlul de campioană sau câştiga Cupa României.

Aşa cum anticipam încă din momentul în care Adi Petrea şi Mişa Rohozneanu au prezentat proiectul finanţat exclusiv de Cristi Pătru, echipa construită pe scheletul rămas după desfiinţarea HC Caraş-Severin nu a avut practic adversar. Promovarea obţinută de o manieră entuziasmantă este prima dovadă că proiectul HC Adrian Petrea este unul bazat pe o strategie corectă, că se poate face performanţă şi fără imixtiunea administraţiilor publice sau a factorilor politici şi că tocmai acest lucru permite planuri de termen lung. Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această promovare şi succes în Liga Naţională!

Comments

  1. INa says:

    Sper ca administratiile publice si factorii politci sa nu nu fie “afectate” ca s-a reusit fara ele !
    Merita felicitari, din toata inima, jucatorii Cristian Pătru,Adrian Petrea,Mihai Rohozneanu,toti cei care au contribuit la acest succes