Acțiunea „deszăpezirea” pe străzile Reșiței

Serviciul Gospodărie Urbană şi Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa asigură permanenţa pe durata sezonului rece.

În urma problemelor pe care reșițenii le-au întâmpinat la ninsoarea trecută, Primăria Reșița a decis ca deszăpezirea străzilor din oraș să fie făcută de Serviciul Gospodărire Urbană și Mediu. Prin urmare, angajații municipalități au luat măsuri.

„Ca urmare a ninsorii de azi noapte, între orele 23.00 şi 07.00, pe raza oraşului, s-a acţionat cu 4 utilaje cu răspânditor şi lamă, o basculă cu lamă şi împrăştiere manuală, o basculă fără lamă şi cu împrăştiere manuală şi un încărcător. Alte 4 tractoare cu plug s-au aflat în aşteptare pentru eventualitatea agravării situaţiei. În total, pe timpul nopţii, în activitatea de deszăpezire au fost angrenaţi 11 muncitori”, a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al administrației publice locale.

 

Comments

 1. Pakatos says:

  BAH,VOI SUNTETZI SANATOSI LA CAP?ASA DE INDIOTZI NE CREDETZI?
  CE UITILAJE MAH?CE DRACU DE ZAPADA A FOST…CE NINSOARE A FOST DE 4 UTILAJE SI NU STIU CATE REMORCI N-AU FACUT FATZA? SAU NU STITI CUM SA DECONTATI BANII CHELTUITZI IN CAMPANIA ELECTORALA DIN 9 DECEMBRIE? POI VOI CHIAR ASA DE REPEDE VRETZI SA VA RECUPERATZI BANII?STATZI SI ASTEPTATZI 4 ANI,PIC CU PIC SI II ADUNATI VOI…DAR VA ROG FRUMOS…NU CHIAR ASA PE FATZA…MULTUMESC…!!!

 2. Dorin says:

  Eu zic să nu se mai deszăpezească nicioadă, poate mai scăpăm de unii oameni reduşi, să nu se mai chinuie…

 3. Pakatos says:

  Dorine taica…ne-a deszapezit soarele a doua zi…asa ca,nu scapi tu de redusi,inca se mai chinuie…;)