Teorie pusă în practică de viitorii oameni ai legii

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un număr de șapte elevi ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și „Septimiu Mureșan” din Cluj au început practica în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Pentru că în calitate de elev la fel de importantă ca teoria este punerea în practică a cunoștințelor acumulate, elevii școlilor de agenți de poliție din Câmpina și Cluj au început de astăzi practica la Reșița.

Șapte tineri fac parte acum din echipele Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Fiecare dintre aceștia va participa, alături de un tutore din cadrul structurii de Ordine Publică, la diferite misiuni în slujba comunității. În funcție de anul de studiu, elevii vor sta în practică de la minim 15 zile până în luna martie.

promovare banner maxagro

Tineri, cu vârsta puţin peste 20 ani, se pregătesc să acumuleze cât mai multe cunoştinţe teoretice, dar mai ales practice din meseria pe care şi-au ales-o pentru o viaţă. Alături de colegii lor, vor fi în slujba comunităţii zi de zi pentru a demonstra că îşi pot desfăşura activitatea cu profesionalismul unui adevărat om al legii”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/