Accident pe trecerea de pietoni: o reșițeancă a luat contact dur cu o mașină

O femeie a fost rănită ușor aseară într-un accident produs pe strada Piaţa 1 Decembrie din municipiul Reşiţa. Șoferul neatent e acum acuzat de vătămare corporală din culpă.

Siguranța oamenilor pe trecerile de pietoni este tot mai des pusă la încercare de șoferii grăbiți sau neatenți. Ieri, la Reșița, a mai fost consemnat un caz în care un pieton a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa printr-un loc marcat, în mod regulamentar. Din fericire, accidentul nu a fost unul grav. Polițiștii care s-au deplasat la locul evenimentului au stabilit că un autoturism din direcţia Triaj spre Centrul Civic, condus de  un bărbat de 45 ani, a acroşat o femeie în vârstă de 54 ani, care traversa regulamentar strada, se precizează în comunicatul IPJ Caraș-Severin remis presei. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, așa cum prevede procedura standard a oamenilor legii, însă rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Foto arhiva

Comments

  1. pieton din zona says:

    Cum sa o accidenteze fratilor in PIATA 1 DECEMBRIE cand acolo si pe strazile adiacente ,nu exista treceri marcate de pietoni!Cine a precizat adresa,nu stie orasul!

  2. pieton din zona says:

    In completare,cei care preiau si dau asemenea stiri,sunt pe dinafara!