A strivit un om cu mașina și s-a făcut nevăzut! Șoferul ucigaș încă nu are un nume!

La mai bine de o săptămână de la incidentul șocant din Berzovia, când o mașină a trecut peste trupul unei femei și a dispărut, polițiștii încă îl caută pe criminal.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă cercetările pentru a-l identifica pe șoferul care a ucis o femeie, la începutul lunii noiembrie, și s-a făcut nevăzut. Au trecut 11 zile de la moartea terifiantă a femeii de 48 de ani din Gherteniș. Cunoscută cu probleme psihice, aceasta avea obiceiul să se întindă pe carosabil și să strige până când o ambulanță o ducea la spital. Duminică, 6 noiembrie, a fost însă o zi cu ghinion. Un șofer a trecut pur și simplu cu roțile mașinii peste capul femeii, aceasta murind pe loc. Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil este vorba despre o mașină cu masa mai mare de 3,5 tone. Cert este că oamenii legii încă îl caută pe făptaș. Aceștia au pus cap la cap imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul Reșița – Timișoara, respectiv din Birda și Măureni, pentru a identifica mașina.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT. O femeie a fost găsită cu capul zdrobit de asfalt! Șoferul care a accidentat-o a dispărut!

Polițiștii au făcut și un apel către oamenii care pot oferi informații în acest caz. „Oricine poate oferi informații referitoare la accident este rugat să apeleze serviciul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, transmite Cecilia Dăneț, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Poliția, în alertă! Un șofer criminal se ascunde de două zile!