Poliția, în alertă! Un șofer criminal se ascunde de două zile!

Autorul accidentului mortal din seara de 6 noiembrie, de la Berzovia, se ascunde în continuare! Poliția verifică mai multe piste și cere ajutor pentru identificarea și prinderea făptașului!

O femeie de 48 de ani din Gherteniș a fost găsită decedată, duminică seară, având capul zdrobit, pe DN 58B, în apropiere de Berzovia, la 100 de metri de intersecția cu Fizeș. Singurul lucru care se știe cu certitudine până în momentul de față este faptul că femeia a fost victima unui accident rutier. Nimic însă despre mașină, nimic despre șofer. Nimeni nu a văzut, nimeni nu a auzit ceva care să conducă spre identificarea șoferului care a fugit de la locul tragediei. Oamenii legii au instituit filtre, au verificat imagini de pe camerele de supraveghere video de pe DN 58, dar cel puțin deocamdată au puține elemente care să-i ajute în identificarea autorului accidentului mortal.
„Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Oricine poate oferi informații referitoare la accident este rugat să apeleze serviciul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, transmite Cecilia Dăneț, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

ȘOCANT. O femeie a fost găsită cu capul zdrobit de asfalt! Șoferul care a accidentat-o a dispărut!