Anexă distrusă de flăcări pe strada Țerovei din Reșița

Anexa unei gospodării din Reșița a fost distrusă de un incendiu puternic. La orele serii, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care amenințau să cuprindă și locuința din apropiere.

Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării de pe strada Țerovei. Se pare că flăcările au pornit de la un coș de fum defect.

„Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, existând pericolul extinderii la casa din imediata apropiere. Echipajele celor două autospeciale cu apă şi spumă care s-au deplasat la locul intervenției au lichidat incendiul înainte de a se propaga, salvând bunuri în valoare de 90.000 lei”, se arată în informarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Pompierii atenționează că, în această perioadă, necurățarea și neverificarea coșurilor de fum pot avea consecințe grave. O atenție sporită trebuie acordată și suprasolicitării instalaţiilor electrice prin folosirea de aparate de încălzit.