A lăsat Las Vegasul pentru Caransebeș!

Jucătorul Antwain Delawarence Aguillard vine din sezonul următor să întregească echipa de volei bănățeană pe poziția de centru. Voleibalistul cu înălțime de 2 m își va sărbători aniversarea vârstei de 26 de ani chiar în perioada venirii la Caransebeș, 22 august.

Aguillard are experiența jocului european întrucât a jucat la Padova, Italia, în sezonul trecut. Centrul american a mai activat în Finlanda (2013-2014) și la Ramat Hasharon, Israel, 2011-2013.

Jucătorul se alătură celorlalți centri Fabian Birău, care va îndeplini și funcția de antrenor secund, și Gregory Faulkner, un alt american, care vine din San Diego.

În aceste condiții, lotul caransebeșean este aproape definitivat, ne-a precizat președintele Cristian Stepanescu. Reunirea echipei va avea loc în 24 august, când voleibaliștii vor intra direct în cantonament pe Muntele Mic.

 

foto: www.gruppotv7.com

Comments

  1. lele says:

    …….bine ca sunt banii pt jucatorii …..coloratzi….sub toate formele…..da nu sunt banii pt a se achita datoriile pt jucatorii care au activat pt acest club mirific….ceva asemanator ca in istoria noastra draga cum MIHAI VITEAZU a fost omorat pe la spate…..sau ANTONESCU a fost vandut de alti asa zisi prieteni….cam asa ceva se va intampla si ……..vor supravietzui cei care se aseamana…..asta e pe cei care mai citesc un pic….sau stiu despre istoria poporului…