Spectacol asigurat! Muncitorul şi-a luat doi spanioli!

Echipa de primă ligă Muncitorul Reşiţa a făcut o figură frumoasă la debutul în campionatul de futsal, iar pentru cel de-al doilea sezon se anunţă a fi una dintre posibilele mari surprize!

Cu bani puţini şi cu un lot foarte subţire, dar cu mult entuziasm şi destui fani în spate, Viorel Lolea a făcut din Muncitorul Reşiţa o echipă care a oferit spectacol la fiecare etapă, chiar şi atunci când a părăsit terenul învinsă. Pe aceeaşi idee a fotbalului-spectacol se merge şi în continuare. Cel mai vechi club de fotbal din municipiu e foarte aproape de a semna cu doi jucători spanioli, care şi-au demonstrat valoarea încă de la primele antrenamente în roşu şi negru. Este vorba despre Redondo Campos Daniel Sanchez, un jucător de 22 de ani care a mai jucat pentru San Clemente şi KSE Târgu Secuiesc, şi despre Alvez Edgar Collar, 28 de ani, venit din prima ligă portugheză. Echipei lui Lolea li s-au mai alăturat Flavius Fedor şi Alexandru Avramovici. În plus, a revenit Ilaş. În prezent, Lolea are la dispoziţie un lot format din 13 jucători, dar e posibil să mai apară surprize, nişte jucători portughezi.

muncitorul achizitiimuncitorul achizitii

Muncitorul se află de câteva zile în cantonament, la Secu, dar face antrenamente zilnice şi în Sala Polivalentă. Aici, sâmbătă, de la ora 11, va susţine şi primul meci amical al verii, cu Informatica Timişoara, noua echipă a reşiţeanului Robert Lupu.