Turneu caritabil. Talisman luptă pentru „îngeri”!

explo 1000x200

Municipalitatea din Caransebeș este din nou parteneră într-un proiect caritabil. Evenimentul cultural „Îngeri pentru Îngeri”, ajuns la a III-a ediție, se desfășoară în municipiul de pe Timiș și Sebeș în aceste zile.

Primăria pune la dispoziție spațiu pentru desfășurarea manifestărilor cultural-artistice, dar și pentru amenajarea teraselor de către micii comercianți. Organizatorul, SC Expoziții și Tradiții, a încheiat contracte de sponsorizare cu furnizorii de servicii și utilități și va suporta costul acestora.

Alin Oprea, liderul legendarei trupe Talisman, este inițiatorul acestui proiect, iar din 2010 reușește să aducă zâmbete pe fețele a mii de români prin unicul turneu muzical cu scop caritabil din România, sub genericul „Îngeri pentru Îngeri”.

Anul 2015 este anul în care experiența dobândită și dorința sinceră de a ajuta ne vor duce, cu ajutorul vostru, dincolo de realizările precedente. Turneul caritabil „Îngeri pentru Îngeri” a demarat pe data de 1 mai și trece, într-un tur de forță, prin 30 de orașe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157656927629812″]

Obiectivul principal este acela de a ajuta cât mai mulți copii cu probleme de sănătate, cum este și cazul unui copil diagnosticat cu leucemie,  ajutat în acest an. Turneul se dorește a fi un reper în ceea ce privește organizarea unor evenimente estivale de calitate, reunind spectacole de excepție atât din zona muzicii moderne, cât și a celei populare.

În cadrul evenimentului, specialiștii de la „Expoziții și Tradiții” au adus un plus de diversitate și calitate, prin amenajarea unei zone dedicate comerțului expozițional, a unei zone food și a uneia de agrement. Expozanți din toată țara au fost prezenți cu produse de artizanat, preparate tradiționale, dulciuri de casă, jucării și articole pentru copii sau produse textile și de marochinărie. Restaurantele cu terase amenajate și parcul de distracții cu jocuri montate special pentru copii au fost pe gustul tuturor.