A fost umilit pentru că a făcut rău familiei Frunzăverde!

Fostul rector al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița s-a plâns în cadrul mai multor conferințe de presă că a fost lovit dur de actualul rector, Doina Frunzăverde. Totul, ca urmare a unei răzbunări cu conotații politice!

Ion Vela susține că a fost pensionat mai mult forțat, că a fost ținut la ușa cabinetului său căruia i s-a schimbat broasca și că nu i s-a făcut contract pentru activitatea doctorală, fiind neplătit. Mai mult decât atât, fiul său, care e șef de lucrări la universitate, a fost amenințat în mai multe rânduri că va fi dat afară. Vela mai spune că multe dintre problemele actuale de la „Eftimie Murgu” au fost puse în spatele lui de adevărații vinovați. Cu alte cuvinte, Vela ar fi fost umilit de Doina Frunzăverde și de echipa acesteia de la UEM.

Întrebat fiind care ar fi motivele pentru care Doina Frunzăverde i-ar face toate aceste nedreptăți, Vela s-a întors în timp, pe vremea când era membru PDL. „Am întrebat-o și eu, în 2012, în hol, că nu m-a primit în cabinet, «Spuneți-mi și mie, să nu mor prost, că mie în final nu mi-ați făcut un rău că m-ați scos la pensie, dar să știu și eu, de ce tot dați în mine?! Ce rău v-am făcut?!» Domnul Vela, știți cât rău ați făcut familiei Frunzăverde când ați plecat din PD?! Ăsta a fost răspunsul dânsei”, a explicat Vela. Doina Frunzăverde nu vrea să intre într-un dialog direct cu Vela, motiv pentru care nu răspunde declarațiilor făcute de acesta.