FOTBAL PENAL. Se îmbogățesc din meciuri trucate! DNA-ul fluieră meciurile Caransebeșului!


FC Caransebeș a pierdut încă un meci suspect din campionatul Ligii a II-a de fotbal, 0-3, în deplasare, cu Chindia Târgoviște!

Asupra mai multor jucători gugulani planează suspiciuni cu privire la implicarea lor în trucarea unor meciuri pe care s-au pariat sume fabuloase la casele de pariuri. Din țară, dar mai ales din străinătate, în special Serbia, Bulgaria și Singapore. Cel mai recent meci cu cântec al Caransebeșului s-a jucat ieri, la Târgoviște, unde echipa lui Pisano a avut o evoluție greu de înțeles, încheiată cu un sec 0-3. Altceva este însă mult mai interesant. S-a terminat cu victoria gazdelor, după ce acestea au condus la pauză, dar și cu un jucător eliminat. Mai mult, pe tabelă au fost contabilizate trei goluri. Surprinzător sau nu, cam acestea au fost pronosticurile pe care s-au pariat sume mari la casele de pariuri. Câștigurile au fost pe măsură.  La fel de interesant este și faptul că biletele câștigătoare jucate în țară apar în special la agențiile din județul Timiș. În zona Târgoviște nu s-a hazardat aproape nimeni să mizeze pe o victorie atât de categorică a gazdelor.

bilet pariuri chindia - fc caransebes

chindia-csb-1Site-ul dbsport.ro alimentează și mai mult suspiciunile cu privire la acest meci. „Specialiștii au anticipat victoria clară a Chindiei, 3-0 cu FC Caransebeș. La mai multe case de pariuri din țară, dar și online s-au pariat sume frumușele pe un succes categoric al echipei din Târgoviște, 1 pauză, 1 final, adică echipa gazdă, Chindia, conduce la pauză și câștigă meciul. Spre exemplu, un cunoscător al Ligii a II-a din Timișoara a pariat cinci milioane de lei vechi pe combinația 1/1, la o cotă de 3.15. Fericitul parior a încasat puțin peste 15 milioane de lei vechi după golurile lui Pătru, Cherchez și Liviu Mihai. Biletul, care poate fi verificat pe site-ul companiei Superbet (foto 3), a fost plasat la ora 10.19, în Timișoara. Cota pentru 1/1 a scăzut ulterior până spre 2.50. «Cotele pentru o anumită opțiune scad pe măsură ce se pariază sume importante», explică reprezentanții caselor de pariuri. La casele de pariuri online, lucrurile au mers și mai bine pentru cei care au intuit un succes al echipei lui Nicu Croitoru. Cota pentru 1/1 a fost 3.40, iar un bilet postat de un utilizator al site-ului bet365.com indică un câștig de peste 6.000 de lei, cu o investiție de nici 2.000 de lei!”, notează sursa citată.

DBsport.ro a intrat în posesia unui bilet uluitor, plasat în județul Timiș cu o oră și jumătate înainte de începerea meciului. Un parior a pus 3.000 de lei pe două evenimente, victorie Chindia la minim două goluri diferență și peste 2.5 goluri la FC Bihor – Reșița și a câștigat peste 16.000 de lei. Biletul a fost verificat pe site-ul casei de pariuri, efortuna.ro și apare ca disponibil pentru plată.

Meciul de cupă cu Ripensia, deplasarea de la Pâncota, jocul de acasă cu FC Bihor și, acum, cel de la Târgoviște, toate ar fi suspecte. Banii puși în joc ar ajunge la sume uriașe și asta, pentru că nu s-ar mai mulțumi nimeni cu cote de 2, 3 sau 4, ci cu cote de mult peste 10, care înseamnă tot felul de combinații, teoretic, extrem de riscante. Aici s-ar înscrie, spre exemplu, și acordarea vreunui cartonaș, cum s-a întâmplat la Târgoviște. Înaintea meciului dintre Chindia și FC Caransebeș, la hotelul gugulanilor a fost mare scandal pentru că Pisano a schimbat primul unsprezece în ultima clipă. Trebuie amintit faptul că antrenorul italian a garantat pentru corectitudinea tuturor celor implicați la clubul gugulan și le-a spus fanilor că nu au motive să suspecteze pe cineva că ar avea legături cu mafia pariurilor. De unde atâta siguranță la cei care au jucat și câte 3.000 de lei pe meciul Caransebeșului ne va spune, cel mai probabil, DNA-ul, care a intrat deja pe fir, după cum spun sursele Express de Banat, și anchetează evoluțiile echipei antrenate de Giovanni Pisano.

Suspiciuni ridică și mai multe meciuri ale Metalului Reșița, dar despre gruparea din Valea Domanului vom vorbi în zilele următoare!

Comments

 1. eu says:

  Vela stie de chestia asta ? frumoasa asociere a mai facut cu italienii astia

 2. resitean says:

  adevarul este ca au investit italienii! s-au tinut de cuvant! au investit in pariuri!

 3. Vasile zis Bombardierul says:

  1/2 sau 2/1 (pauza/final) sunt meciurile cu adevarat trucate unde este cota de 30. Cu 1/1 si cota 3 este pur si speculatie si 300 de lei investiti asta da mafie a pariurilor din Singapore.

 4. resitean says:

  pt gandirea ta vasile de 8 clase da….
  ce iasa mai usor in evidenta o cota 30 2/1 sau 1/2 pariata de ex cu 100000 de euro sau o cota de 3 pariata cu 1000000 euro.????cred ca e la mintea cocosului… dar nu si pentru tine. castigul e acelasi

 5. XXXLUTZ says:

  marcel a parit seria 7 cu numele lui pe acte. pam-pam

 6. gugulan says:

  adresez o rugaminte domnului primar din caransebes,care are echipa de fotbal sub comanda dansului! ACESTI PARIORI O SA PATEZE NUMELE ORASULUI,este o chestiune de timp pana cand DNA-UL o sa ii prinda.
  PISANO SI CLICA LUI AU FACUT ACELAS LUCRU SI LA BALOTESTI IMPREUNA CU PRESEDINTELE DE ACOLO.
  DOMNULE PRIMAR NOI NU VREM SA MAI FIM PARTASI LA ACEASTA MAFIE IMPREUNA CU PISANO SI ILISEI.