A căzut cortina în Liga 3. Timișenele au avut un tur așa și așa!

Finalul lunii noiembrie a adus și ultimul fluier în Liga 3, unde din Banat, doar Timișul are reprezentante. În seria a IV-a, nimeni nu a putut opri defilarea Craiovei, iar formațiile din cel mai vestic județ al țării nu prea au reușit să rupă gura târgului.

U Craiova 1948 nu a pierdut niciunul dintre cele 15 jocuri, în care s-a ”împiedicat” doar de două ori, când a terminat două jocuri la egalitate. Așadar, mai mult ca sigur, elevii lui Eugen Trică vor promova din seria a IV-a, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut. Pe locurile 2, 3 și 4 se află trei echipe din Arad: Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica, formație nou-promovată. Pe locul 5 s-a clasat Flacăra Horezu, și abia pe locul 6, cu 22 de puncte, găsim cea mai bine clasată bănățeană, CSC Dumbrăvița.

Următoarea echipă e CSC Ghiroda și Giarmata Vii, pe locul 8, cu 20 de puncte. Tot 20 de puncte a adunat și nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic, care ocupă locul 9, deoarece are un golaveraj mai slab decât Ghiroda. ACS Poli pare să se apropie vertiginos de o a treia retrogradare consecutivă. Timișorenii, care acum doi ani jucau în Liga I, are 11 puncte, la fel ca ultima clasată, Târgu Cărbunești, față de care are un mic avantaj la golaveraj.

Altfel, echipele au o lungă vacanță de iarnă. Sezonul acesta, Liga 3 se va relua anul viitor cu două săptămâni după Liga 2, față de o săptămână, cât era decalajul până acum.