55 de cadre medicale din Moldova Nouă se pregătesc de vaccinare

Prima fază de vaccinare continuă în rândul cadrelor medicale cărășene. După ce, în ultima zi a lui 2020, personalul medical din Oravița și Caransebeș a beneficiat de 235 de doze de vaccin, acțiunea de imunizare programată să aibă loc astăzi se va desfășura în cadrul a cinci centre, respectiv: Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă și Oțelu Roșu, dozele de vaccin urmând să ajungă în orice moment de la Spitalul Militar Timișoara.

„Astăzi, în cadrul Spitalului Orășenesc Moldova Nouă – Ambulatoriu Integrat – și-au exprimat dorința în vederea imunizării 55 de cadre medicale. Vorbim aici atât despre personalul medical al unității spitalicești: 24, personal ISU, SAJ, cât și despre medici de familie și asistenți. Nu știm cu exactitate ora la care va începe acțiunea de imunizare. Tot ceea ce știu este că dozele de vaccin urmează să ajungă de la Spitalul Militar Timișoara, în afară de noi, pe lista acțiunii de astăzi fiind trecute și orașele: Reșița, Caransebeș, Oravița, Oțelu Roșu. În momentul în care primim vaccinul, vom demara acțiunea de imunizare.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, managerul unității spitalicești din orașul aparținător Clisurii Dunării, Sebastian Pătroi.

Reamintim că centrul de vaccinare din orașul de la Dunăre – Ambulatoriu Integrat (Spitalul Orășenesc Moldova Nouă) – va deservi imunizării locuitorilor din următoarele UAT-uri: Moldova Nouă, Socol, Pojejena, Coronini, Sichevița, Gârnic și Berzasca.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Sursa foto principal: spitalrovinari.ro.

tmc 640