5 jocuri la mare căutare în 2021

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Numărul pasionaților de jocuri este într-o continuă creștere, iar câteva titluri se remarcă în topul celor mai apreciate producții din 2021.

Iată cum arată topul:

1. The Last of Us Part II – Foarte multe persoane au considerat că acesta este cel mai bun joc al anului 2020, iar interesul este la fel de ridicat și după ce am trecut în 2021. Spre exemplu, în primul week-end de la lansare, s-au vândut peste 4 milioane de unități în PlayStation Store. Partea a doua a acestui joc a fost așteptată cu mult interes, mai ales că unele continuări nu se ridică la nivelul primei producții. Totuși, a reușit să depășească toate așteptările și jocul este mult mai bun decât prima parte. În The Last of Us Part II poți controla două personaje: Ellie, cea care încearcă să se răzbune după o tragedie, și Abby, un soldat cu multe abilități.

2. Money Train 2 – Lansat în septembrie 2020 de compania Relax Gaming, Money Train 2 este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate online. Are un RTP de 96.40%, o variație ridicată, iar schema este 5X4. Pariul maxim este de 80 RON, iar câștigul maxim ajunge până la 4000000 RON, ceea ce este cu adevărat impresionant. În plus, beneficiază și de specială și de runde gratuite. Acțiunea se petrece într-un orășel părăsit din Vestul Sălbatic, unde trebuie jefuit un tren care parcă stă să se dezmembreze. Printre simbolurile acesui joc se află membrii bandei care urmează să jefuiască trenul, cu un look schimbat față de prima versiune a Money Train, De asemenea, alte simboluri sunt cărțile de joc și un craniu cu două țevi de eșapament.

untitled design set 970x90 px

3. FIFA 21 – Este cel mai popular simulator de fotbal din lume. Cu o grafică excelentă, ai posibilitatea să joci cu echipe din peste 30 de campionate. Sunt disponibile peste 7000 de cluburi și peste 17 mii de jucători. De asemenea, poți să joci cu nume de legendă precum Gică Hagi, Alessandro del Pierro, Roberto Baggio, Pele sau Maradona. Poți juca inclusiv cu echipe din România, deoarece este inclusă și prima ligă. De altfel, și echipa EA Sports din România a contribuit la dezvoltarea acestui joc și a avut un rol important.

4. Call of Duty: Mobile – A fost desemnat cel mai bun joc pe Android din 2020 și, într-adevăr, recenziile sunt foarte bune. În Magazin Play are un rating de 4.5 din peste 12 milioane de voturi exprimate. De asemenea, rating-ul din App Store este 4.8 din peste 1.3 milioane de voturi exprimate. Creat exclusiv pentru dispozitivele mobile, acest joc are atât versiunea multiplayer, dar și confruntări rapide 5 vs. 5 sau lupte doar cu snipere. Grafica este cu adevărat impresionantă, poți discuta cu colegii atât prin intermediul microfonului dar și pe chat. În plus, sunt disponibile peste 100 de hărți. Deși Call of Duty: Mobile a fost lansat în 2019, încă se bucură de o popularitate ridicată. Sunt peste 100 de milioane de oameni din toată lumea care au încercat deja acest joc.

5. Assassin’s Creed Valhalla – A fost unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2020, iar după lansarea din luna noiembrie s-a bucurat de un real succes. Recenziile au fost foarte bune, iar revista PC Gamer i-a acordat un scor de 92 din 100. În plus, interesul ridicat a făcut ca jocul să fie achiziționat de peste 1.8 milioane de oameni în prima săptămână de la lansare, ceea ce a reprezentat un adevărat record pentru această franciză. Asassin’s Creed Valhalla este disponibil pe Microsoft Windows, PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X și Series S, dar și pe Stadia. E un joc de acțiune cu vikingi, căruia toată lumea îi laudă povestea și grafica.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/