Cele mai bune eSports pe care poți paria

Industria eSports continuă să se extindă la nivel global, iar asta nu poate decât să bucure pasionații. Dacă ești amator al jocurilor video dar și al pariurilor, atunci această industrie este pentru tine, spun reprezentanții. Ai la dispoziție jocuri extrem de antrenante și distractive, care pot fi însă și foarte profitabile. Dacă te documentezi corect, poți pune mâna pe câștiguri consistente prin simpla plasare de pariuri pe echipe eSports sau pe jucători individuali.

Am încercat să facem un top al celor mai bune eSports pe care putem paria. Cu toate acestea, un clasament de acest tip este întotdeauna subiectiv. Sfatul nostru este să le încerci pe toate și să vezi care ți se potrivește cel mai bine. Ai în vedere faptul că înainte de a plasa un pariu, e nevoie să te familiarizezi cu regulile jocului, astfel încât șansele tale de câștig să fie reale. În cazul în care ești la început de drum, poți paria pe Beturi.ro.

CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive)

Deși este de la sine înțeles că acest joc este extrem de distractiv de jucat, posibilitatea de a plasa un pariu crește semnificativ valoarea de entertaining a Counter-Strike: Global Offensive. Vorbim despre cel mai proeminent titlu esports FPS (shooter la prima persoană) și unul dintre cele mai mari nume de pe nișa de pariuri esports. De la început, echipele se aliază ca parte a unui grup terorist sau grup contraterorist și încearcă să elimine opoziția. Runda se termină atunci când o echipă învinge cealaltă echipă sau își îndeplinește obiectivul dat.

Dacă intenționezi să pariezi la concursurile CS: GO, planul ar fi să cunoști întâi cu adevărat echipa și jucătorii. Identificarea echipei care este mai organizată sau care are viziunea mai reușită este esențială pentru a-ți crește șansele de câștig atunci când pariezi la Counter-Strike: Global Offensive. Trebuie să ai în vedere că nu ai de-a face cu un joc ușor de intuit din punct de vedere al câștigătorilor, dar este unul dintre cele mai distractive jocuri eSports.

League of Legends

League of Legends este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare jocuri eSports pe care poți paria, deoarece îl găsești pe toate siteurile importante de pariuri eSports, cu numeroase oportunități de pariere. Obiectivul principal este să dobori clădirea principală a adversarului tău – Nexus – care se află în centrul bazei fiecărei echipe. Există diferite moduri disponibile, dar modul principal pe care probabil vei ajunge să pariezi se numește Summoner’s Rift, unde două echipe de cinci concurenți merg una la alta. Poți paria în mod liber pe ce echipă crezi că obține victoria, așadar e important să acorzi atenție detaliilor și modului de joc.

DotA 2

Un alt titan din industria de eSports pe care poți paria este DotA 2. Jocul pune cinci jucători (două echipe) unul împotriva celuilalt în misiunea de a distruge baza principală a inamicului lor (numită Antică). Jucătorii pot acumula puncte în diferite moduri, dar obiectivul principal rămâne să doboare Anticul adversarului.

DotA 2 este destul de intens și este, de asemenea, unul dintre cele mai populare jocuri eSports pe care poți paria, deoarece există o litanie de personaje (cunoscute sub numele de eroi) care au puteri și abilități diferite. Identificarea jucătorilor eSports care stăpânesc cel bine jocul și care au cele mai bune abilități este cheia succesului în pariurile pe DotA 2.

Starcraft 2

Cei care au fost fani ai primei versiuni de Starcraft din 1998, cu siguranță vor aprecia Starcraft II, care oferă spectatorilor, jucătorilor și pariorilor un joc de strategie fantezistă mult mai intens. Trei grupuri – Terrans, Zerg și Protoss – sunt în centrul acestui joc, ultimele două fiind accesate prin expansiuni, Heart of the Swarm și Legacy of the Void.

Cu fiecare joc poți alege unul din cei trei eroi, devenind un Terran (uman), Zerg (mai mult un extraterestru) sau Protoss (vrăjitor). Scopul este de a distruge structurile adversarului (numite unități). Jocul este mult mai complicat de atât, iar odată ce ai înțeles mecanismul, Starcraft II este cu siguranță distractiv de jucat, dar și de pariat.

La fel ca în cazul altor jocuri, pariurile în Starcraft II se concentrează pe rezultatele directe din jocuri și turnee și pe pariurile pe cine va ajunge în semifinale și sferturi de finală. Pariurile pot fi plasate și pe naționalitatea câștigătorului. Dacă există un favorit pentru a câștiga turneul, atunci pariurile pot fi plasate pe șansele ca un non favorit să câștige.

Valorant

Dezvoltat de Riot Games, Valorant este unul dintre cele mai recente hituri din industria de eSports. Este un shooter tactic la prima persoană, care se inspiră din clasice precum seria Rainbow Six, Counter-Strike și Overwatch. De ce este acest joc atât de popular? Mai ales datorită celebrului său dezvoltator, Riot Games. Dacă îți plac jocurile sportive, cu siguranță cunoști toate seriile producătorului.

Jocurile Riot sunt responsabile pentru League of Legends și Overwatch – două dintre cele mai populare titluri de sport din lume. Cu un gameplay care derivă dintr-o serie de jocuri esports celebre, Valorant este în mod clar un joc creat pentru competiție, ceea ce înseamnă că vom avea parte în curând multe turnee și ligi Valorant.

Sunt pariurile pe eSports profitabile?

Totul depinde de cât timp și efort ești dispus să investești. Toate tipurile de e-sporturi enumerate mai sus au un potențial bun de câștig. Ecosistemele lor sunt bine echilibrate, integritatea este impecabilă, dar există mulți factori pe care îi poți evalua înainte să plasezi un pariu.

Acestea fiind spuse, nu este vorba despre cele mai populare titluri esports pe care să parieze și nici despre potențialul lor de rentabilitate, este vorba doar dorința ta de a investi mult timp în pariuri. Înarmează-te cu răbdare și bucură-te de jocul de pariuri, profitul va veni curând dacă ești consecvent!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/