3,7 milioane de lei pentru Liceul Teologic Baptist din Reșița

Unul dintre cele mai bune licee din Caraș-Severin raportat la rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat, dar și la diverse olimpiade, va fi reabilitat total. Contractul de finanțare a fost deja semnat.

Liceul Teologic Baptist din Reșița va fi reabilitat în totalitate. Contractul, cu o valoare totală de 3,7 milioane de lei, a fost semnat ieri de primarul Nelu Popa la sediul ADR Vest.

„Astăzi (n.r. marți) am semnat, la sediul ADR Vest, contractul de finanțare pentru reabilitarea Liceului Teologic Baptist din municipiu. Contractul are o valoare de 3.700.000 lei și include reabilitarea totală a acestei unități de învățământ”, anunță primarul Reșiței pe Facebook.

Liceul Teologic Baptist este al patrulea liceu din oraș care primește finanțare, după Liceul Teoretic „Traian Vuia”, Colegiul Național „Traian Lalescu” și Colegiul Național „Mircea Eliade”. Proiectele axate pe reabilitarea unităților de învățământ nu se opresc aici. Primarul Nelu Popa promite că, în cel mai scurt timp, se va semna și contractul pentru reabilitarea Colegiului Economic al Banatului Montan.

CITEȘTE ȘI: Panouri solare pentru Colegiul Național „Mircea Eliade”! Ce alte școli din Reșița vor bate curând la ușa ADR Vest?