UPDATE. 11 dintre membrii grupărilor de trafic de droguri din Reșița și-au petrecut noaptea după gratii! Printre ei există și recidiviști!

Perchezițiile derulate ieri la Reșița s-au lăsat cu reținerea pentru 24 de ore a 11 persoane. Cel puțin una dintre ele a mai avut de-a face și în trecut cu oamenii legii tot pentru infracțiuni legate de substanțe interzise.

Dintre cei 38 de suspecți duși ieri la audieri, față de 19 s-au luat și măsuri. Astfel, 8 dintre ei au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile, iar alți 11 au fost reținuți pentru 24 de ore, 8 dintre ei fiind prezentați astăzi cu propunere de arestare preventivă.

Printre ei se află și Liviu Borugă, un tânăr care ar mai fi avut și în trecut abateri, tot legate de droguri.

UPDATE, ora 14.20

Cei 8 tineri prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă au vârste cuprinse între 22 și 39 de ani. Aceștia sunt Robert Badea – zis Robicu, Cristian Rîcu, Mircea Văcăruș, Denis Lengyel, Cosmin Gușcă, Marian Pițigoi – zis Pițu, Ioana Drăgoi – zisă Ionela Cățelara (implicată și în dosarul lui Mihai Radu Anca, zis „Mâțu„ sau „Babacu”). Cea de-a opta persoană este Liviu Borugă, cel care a mai fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri în celebrul dosar al pastilelor de ecstasy ascunse în cimitir.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate au destructurat trei grupări de trafic de droguri într-o singură zi! Perchezițiile sunt în desfășurare!

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu detalii!