Starea de sănătate a vicepreședintelui Ghiorghioni este bună în urma accidentului rutier!

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 68, la ieşirea din localitatea Băuţar.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce un șofer, în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Haţeg spre Caransebeş, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului de 37 de ani şi a doi pasageri, unul dintre aceștia fiind Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele forului județean. Pasagerii au fost transportaţi la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale, după care au fost transferați la Caransebeș.

„Pacientul se află în afara oricărui pericol”, a spus în această dimineață Horia Irimia, directorul Spitalului Municipal din Caransebeș.

„Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.