ȘOCANT. Trupul bărbatului înecat ieri în zona Barajului Rusca Teregova ar putea fi la 30 m adâncime

Nici până la această oră nu s-a găsit trupul bărbatului dat dispărut ieri după-amiază în apele reci de la barajul Rusca Teregova. Salvatorii au detectat telefonul pe fundul lacului în zona pensiunii Wittmann. Dacă telefonul e în buzunarul bărbatului, există șansa să fie găsit, spun surse din cadrul anchetei.

Ceea ce începuse ca o zi relaxantă pentru un grup de patru bărbați s-a încheiat tragic, cu moartea unui bărbat de 39 de ani din Caransebeș. Cei patru s-au înarmat cu toate ustensilele de pescuit și au plecat la barajul Rusca Teregova. S-au urcat în barcă și, cum soarta nu te întreabă, probabil Marian Văcărescu atât a avut zile, pentru că deși știa foarte bine să înoate, mai fusese în zonă la pescuit de mai multe ori în ultima perioadă, cunoștea cum să mânuiască barca din fibra din sticlă cu motor, … el a fost cel care s-a dezechilibrat și a căzut în apă, după ce unul dintre ceilalți trei prieteni s-a ridicat în picioare în barca.ambarcatiune

Pescarul s-a ținut de barcă, știa ca e periculos să se urce brusc în barcă și au făcut un plan ca să echilibreze barca din fibră. Din păcate, în momentul când a fost tras, ambarcațiunea s-a răsturnat, a fost înghițită de apă și toți au ajuns în apa rece, adâncă de 25-30 m.

Daca plecau cu ambarcațiunea lui care era gonflabilă, cel mai probabil se țineau de barcă la suprafață și nu se întâmpla nenorocirea. Ba mai mult, cel care știa cel mai bine să înoate s-a înecat și cel care nu știa deloc a fost tras la malul apei de ceilalți doi pescari și adus în stare de inconștiență la spitalul din Caransebeș, acum aflându-se în afara oricărui pericol.

Marian Văcărescu are un băiat care a împlinit în urmă cu câteva zile 17 ani. El administra pensiunea Natalia de la ieșire din Caransebeș spre Timișoara.

citește și

TRAGEDIE. Cunoscut om de afaceri din Caransebeș, înecat în barajul de la Poiana Ruscă!