Începe distracția la Oravița! Boxele sar în aer mâine seară, când vin Paraziții! (FOTO)

Pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment din Valea Carașului, Zilele orașului Oravița, sunt în plină desfășurare. Organizatorii, dar și comercianții, fac ultimele pregătiri pentru a oferi participanților 3 zile de petrecere și voie bună.

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Oravița, fac ultimele retușuri pentru seria de spectacole ce vor avea loc pe scena orăvițeană în perioada 20-22 iulie. Astfel, scena amenajată pe platoul din fața celei mai vechi gări din țară, Gara Oravița, este pregătită pentru a-i întâmpina pe artiștii ce-i vor încânta pe orăvițeni, și nu numai, în cele 3 zile de spectacole. Nici comercianții nu s-au lăsat mai prejos și zeci de standuri cu produse de tot felul, de la jucării și suveniruri și până la nelipsitele tarabe cu mici și bere, sunt pregătite să-i întâmpine pe cei care în cele 3 zile de sărbătoare vor dori să petreacă în orașul din Valea Carașului. Nici cei mici și dornici de distracție nu au fost uitați, pe platoul din Gara Oravița fiind amenajate parcuri de distracție. Ca și o premieră, ediția din acest an a Zilelor orașului Oravița va găzdui și producătorii agricoli autohtoni. Așadar, produsele bio din miere, lapte, prune, cireșe, produse ce se găsesc cu precădere la târgurile agricole de sezon, vor putea fi cumpărate de la standurile amenajate pe platoul din fața Gării din Oravița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671213742506″]

Debutul seriei de spectacole ocazionate de Zilele orașului Oravița va avea loc astăzi, la ora 20.30, cu un bogat program artistic de folclor autentic bănățean. Pe scenă vor urca: Mirela Petrean, Otilia Duma, Petrică Bănățeanu, Mihaela Pașca, Doru Țăranu, Mara Dragomir, Adrian Scorobete, Sorin Todor. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația studioului Formula 1 Continental.

Programul spectacolelor din celelalte două zile este următorul:

Joi, 21 iulie, începând cu ora 20.30

Deep Central, Alina Eremia și trupa Paraziții.

Vineri, 22 iulie, începând cu ora 20.30

Voltaj, Nicole Cherry și Carla’s Dreams.

 

banner 1000 x 100 hd