EXCLUSIV: Jaf în stil italian la Kaufland Caransebeș! Partea a doua

După ce au încercat să dea o lovitură la Mall-ul din Caransebeș, exact ca în filmul Jaf în Stil Italian, acum hoții au reușit să pătrundă în Kaufland prin decopertarea acoperișului.

Modul de operare al celor care au încercat să fure din Bijuteria Toscana, de la parterului magazinului Euro Shopping Mall, prin decuparea unui perete din spatele seifului, este asemănător cu spargerea dată astăzi de dimineață la magazinul Kaufland.20160720_112010[1]20160720_111930[1]

Autori necunoscuți au furat din shopul de țigări, de la intrare în Kaufland, dar interesant este cum au reușit spargerea. Aceștia au ajuns pe acoperișul clădirii, au decupat o parte din suprafața metalică a tavanului și au sărit direct în shopul de țigări, sustrăgând o mare cantitate de pachete de țigări.

La fața locului s-a început o anchetă de către polițiștii de la Investigații, pentru a stabili cu exactitate modul de intrare prin efracție și valoarea prejudiciului. De asemenea, se iau probe și se verifică sistemul de supraveghere cu camere video pentru identificarea autorilor furtului. Surse apropiate anchetei susțin că autorii furtului ar putea fi cei care au eșuat la Bijuteria Toscana în urmă cu o lună.

UP DATE ora 15.30

În urma evaluării pagubelor hoții au sustras produse din tutun, țigări electronice, dulciuri și băuturi răcoritoare în valoare totală de aprox.6000 de lei. Urmează a se efectua inventarul pentru a se stabili cu exactitate prejudiciul.