Lucrurile o iau razna la Pojejena! „Soțul meu a fost condamnat numai din cauza ziariştilor!”

Omer Radovancovici, fostul primar al comunei Pojejena, a fost condamnat la cinci ani de puşcărie într-un dosar de crimă organizată. Soţia sa, Mira, actualul edil-şef al localităţii de la Dunăre, a fost vizitată de procurorii anticorupţie. Ziariştii sunt de vină pentru necazurile lor!

Soţii Radovancovici dau dovadă de un tupeu ieşit din comun. Întrebările pe care şi le punea extrem de mirată ieri Mira Radovancovici, imediat după percheziţiile din primărie şi audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, devin oarecum scandaloase. „Asta e ţara cui?! Nu e normal ce se întâmplă în țara asta!”, a tunat Mira Radovancovici. Chiar aşa?! Păi, aceste întrebări şi le pune tocmai soţia fostului primar al Pojejenei, condamnat la închisoare cu executare pentru că a coordonat activităţile de contrabandă cu ţigări peste Dunăre, scop în care a iniţiat un grup infracţional organizat. Mai mult decât atât, procurorii anticorupţie au dat buzna în primăria condusă acum de Mira Radovancovici pentru a verifica modul în care s-au pierdut anumite procese legate de achiziţii făcute pe vremea când soţul ei nu se afla în puşcărie, ci în locul ei, în fotoliul de edil-şef. Chiar aşa, asta e ţara cui?!

Răspunsul ni-l dă tot Mira Radovancovici. „Vă rog frumos să ne lăsaţi în pace! Nu mai scrieţi minciuni! Soţul meu a fost condamnat numai din cauza ziariştilor care au scris numai minciuni şi judecătorii l-au condamnat nevinovat. Nu mai suport. Asta e ţara cui?! A fost condamnat din cauza ziarelor, că scrieţi numai minciuni! Cetăţenii din comună ne cunosc şi ştiu cine suntem. De restul nici nu mă interesează. Soţul meu e nevinovat şi stă degeaba cinci ani în puşcărie. Oamenii m-au votat pe mine în continuare, sunt alături de noi, ştiu adevărul. Soţul meu e nevinovat, iar eu complet nevinovată. Din 2000, despre soţul meu s-au scris foarte multe minciuni, nimic adevărat, şi în baza acestor articole a fost condamnat”, au fost explicaţiile incredibile ale primăriţei din Pojejena când Express de Banat i-a solicitat un punct de vedere cu privire la descinderile de ieri. Chiar aşa, în ce ţară trăim?!