Leo Doană: „Am făcut cele mai importante transferuri din Liga a III-a”

CSM Reșița debutează în 2017 la Rovinari, în fața echipei secunde a Pandurilor Târgu Jiu, și nu concepe alt rezultat decât victoria, atât de necesară rosso-nerilor în lupta pentru promovare.

Antrenorul Leo Doană e mai puțin interesat de problemele clubului gorjean și asta pentru că are mari așteptări de la echipa pe ca o antrenează. „Dacă e să ne luăm după transferurile făcute, echipa e mai puternică decât în prima parte a campionatului, dar asta rămâne să arătăm și în teren. Acolo e important să se vadă acest lucru. Trebuie să ne exprimăm bine în teren ca să putem afirma că suntem mai puternici. Sunt mulțumit, chiar foarte mulțumit de transferurile făcute. Poate un fundaș central cu experiență ne-ar mai fi fost de folos, dar una peste alta sunt mulțumit. Eu spun că am făcut cele mai importante transferuri din Liga a III-a. Am luat cei mai buni fotbaliști, am făcut niște achiziții foarte bune. Am urmărit ce s-a întâmplat și la celelalte echipe și de asta pot spune că noi ne-am mișcat cel mai bine. La prima vedere, am avea un lot foarte valoros, dar astăzi nu mai joacă numele, toată lumea trebuie să demonstreze în teren”, a declarat tehnicianul site-ului oficial al clubului din Valea Domanului, www.csmresita.com.

Doană spune că lupta pentru promovare nu se va da doar între Reșița și Sebeș, așa cum se tot vorbește printre microbiști, ci va fi o luptă în patru. „Noi, Sebișul, Deva și Ripensia avem șanse egale. Cea mai periculoasă cred că este totuși Ripensia. E o echipă omogenă, are stabilitate și un lot foarte bun”, a spus Doană, care și-a făcut calculele pentru primele două etape. Victorii cu Pandurii II și Național Sebiș!