Felix Borcean face curățenie în Primăria Caransebeș! Cei care nu muncesc trebuie să plece!

Lucrurile nu se mișcă așa cum și-ar dori primarul Caransebeșului, Felix Borcean, care în primele luni de mandat a început să observe și neregulile din administrația publică locală.

Mai mulți șefi de compartimente din cadrul Primăriei Caransebeș sunt acuzați de actuala conducere că nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu, astfel că până mâine toți șefii de servicii sunt rugați să-și întocmească raportul de activitate pe ultimele trei luni. După evaluarea acestor rapoarte, se așteaptă și demisia celor care nu primesc avizul conducerii. Este vorba de directorul Casei de Cultură „George Suru”, Ioan Cojocariu, consilier județean, de cel al serviciului conex Primăriei, Gugulania Land, Gheorghe Hogea și șeful Serviciului de Gospodărie al Primăriei, denumit Serviciul de Reparații și Întreținere Străzi (SPIR), în speță Ion Gheorghe Ștefan.

Potrivit primarul Felix Borcean, în 30 septembrie a convocat o ședință în care li s-a transmis șefilor de compartimente că se așteaptă rapoartele de activitate pe ultimele trei luni, urmate de demisia lor dacă sarcinile de serviciu nu au fost îndeplinite, sau se constată nereguli.

„Nu vreau să am dubii cu privire la folosirea banului public. Doresc transparență în această privință și dacă aceste rapoarte nu sunt concludente, aștept demisia celor în cauză”, a specificat primarul Felix Borcean.