Aleșii județului, făcuți praf: „Nu s-a uitat nimeni pe strategie să vadă cum arată, eu m-am uitat! Totul este vraiște”

Un reșițean prezent la ședința ordinară a Consiliului Județean din luna septembrie i-a luat la rost pe consilierii județeni, pe președinte și vicepreședinte, pe motiv că vorbesc cu toții despre strategii de reabilitare a drumurilor, dar că, de fapt, rostesc doar vorbe goale, care ascund, probabil, adevăratele lor interese!

Consilierul județean Ioan Crina a deschis subiectul drumurilor-dezastru din Caraș-Severin, în opinia acestuia fiind nevoie de o strategie urgentă, bazată în principal pe credite bancare care să poată asigura reabilitarea tuturor drumurilor județene. În discuție au mai intrat și alții, colegul de partid al acestuia, Ion Spânu, liberalul Ghiță Sporea sau Paul Purea de la PMP. După ce fiecare dintre aceștia și-a expus soluțiile, a luat cuvântul un cetățean care a asistat la ședință. S-a prezentat a fi Sorin Dimitriu. „Am văzut un singur punct pe strategia de dezvoltare. Nu aveți nevoie de alte strategii, de documente care să stea probabil prin sertare, aveți deja o strategie! Nu s-a uitat nimeni pe ea ca să vadă cum arată strategia, eu m-am uitat! De trei patru ședințe nimeni nu a spus nimic de strategie!”, le-a strigat acesta aleșilor județeni. Apoi a prezentat și câteva elemente din care ar rezulta faptul că într-adevăr, în Consiliul Județean se vorbește de strategii, dar puțini știu că există deja una. „Există 11 pârtii în Semenic? Nu există, poate 11 în tot județul, dar așa scrie acolo! Știți că drumurile naționale sunt de 575 de kilometri la nivelul județului, dar dacă luați covorul asfaltic nu mai pupă cu 30 de kilometri? Referitor la măsuri, acțiuni, sunt la nivel de generalism total. Nu au niciun element de relevanță, totul este vraiște! Mai vrem să facem o strategie. Trebuie să o reluați pe cea pe care o aveți. Poate nu se dorește monitorizarea reală!”, a mai spus Dumitriu.

Eu am mai avut discuții cu domnul Sorin Dumitriu, are dreptul la opinie, îl aștept să vină la noi dacă are propuneri”, a fost comentariul președintelui Silviu Hurduzeu după ședință.

leader board 728 x 90 px