Sorin Grindeanu n-a avut încotro cu Felix Borcean! E om de cuvânt!

pasere bebe candidat independent
untitled design set 970x90 px

Bebe Pasere îl înțelege pe prim-vicepreședintele PSD, dar nu renunță la funcția de primar al Caransebeșului!

Sondajul de opinie comandat de liderii PSD de la București nu i-a diferențiat suficient pe Felix Borcean, Bebe Pasere, Marius Isac și Marius Damian încât doar unul dintre ei să fie candidat pentru Primăria Caransebeș. Oricare dintre ei ar câștiga alegerile locale din 9 iunie în Caransebeș dacă ar candida din partea PSD, spun sondajele realizate la comanda social-democraților, și doar faptul că Sorin Grindeanu îl anunțase cu mult timp în urmă pe actualul edil drept candidat ar fi făcut ca numele acestuia să fie asociat siglei cu trei trandafiri pe buletinul de vot.

M-am bucurat să fiu printre cei 4 potențiali candidați PSD și asta nu denotă decât faptul că actualul primar chiar are probleme și că nu a făcut lucruri atât de mărețe încât să nu aibă un contracandidat. Se pare că decizia a fost luată de către cei de la București. De fapt, decizia a fost luată acum un an, printr-o promisiune. Eu nu pot decât să fiu plăcut surprins că, un politician, în momentul în care promite cuiva că îl pune candidat, chiar se ține de promisiune. Chiar este o calitate! Și asta am și apreciat, atât la domnul Sorin Grindeanu, cât și la domnul Ciolacu. Dorința caransebeșenilor însă, reflectată în aceste sondaje care s-au tot repetat, m-a împins ă merg mai departe și să candidez din postura de independent. Cetățenii vor ca eu să intru în această cursă și, evident, nu vreau să-i dezamăgesc.”, a comentat Bebe Pasere, care a ales să candideze independent pentru Primăria Caransebeș.

Pasere spune că face parte în continuare din marea familie social-democrată, că îl susține pe Silviu Hurduzeu în competiția pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin și că rezultatele sondajelor îi dau mari șanse să fie noul primar al Caransebeșului. „Am fost curtat de PNL, îi și mulțumesc domnului Marcel Vela că a avut încredere în mine și că a intenționat să facă din mine candidatul PNL, tocmai pentru că eu eram cel mai bine poziționat, doar că eu țin la familia din care am parte în toți acești 4 ani. Am ales cale calea, îmi era mult mai ușor să să merg sub umbrela PNL, AUR sau a oricărei alte formațiuni cu care am interacționat și care m-a ofertat, dar am preferat să merg independent și să le dovedesc oamenilor că este momentul să facem o schimbare, că e nevoie de un lider, de un conducător, de un gospodar. Caransebeșenii nu au nevoie de un circar și nu au nevoie de un păpușar, care să se ascundă tot timpul în spatele unor umbrele politice!”, a mai spus Pasere.

Actualul viceprimar al Caransebeșului mizează și pe sprijinul unei părți importante din PSD în alegerile din 9 iunie, dar în principal se bazează pe toți cetățenii care vor o schimbare în oraș. Iar experiența acumulată în acești 4 ani în administrația publică locală, entuziasmul și ușile deschise pentru el la București sunt atuuri de care electoratul trebuie să țină cont. „Caransebeșul chiar merită să fie respectat! Ce se întâmplă astăzi în Caransebeș este o lipsă de respect pe toate planurile!”, a conchis Bebe Pasere.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/