Amendă-record pentru Aquacaraș! Și răbdarea primarului Mălăiescu are o limită!

Edilul-șef din Oțelu Roșu s-a săturat de lipsa de seriozitate de care dă dovadă Aquacaraș, așa că a aplicat societății o amendă de zeci de mii de lei.

Societatea Aquacaraș s-a ales cu o amendă de 50.000 de lei din partea Primăriei Oțelu Roșu pentru dezinteresul pe care îl manifestă față de proiectul referitor la apă și canal. Edilul Luca Mălăiescu face tot posibilul pentru a turna asfalt pe toate străzile orașului, însă lucrările întârziate ale Aquacaraș îi dau mari bătăi de cap. Deși a manifestat înțelegere față de operatorul de apă și canal din județ, și răbdarea lui a ajuns la o limită.

„Noi am depus proiect pentru asfaltarea fiecărei străzi din oraș. Facem eforturi pentru ca, într-un timp cât mai scurt, cetățenii orașului să poată circula în condiții foarte bune. Recent am asfaltat străzile din zona centrală, dar nu ne permitem să asfaltăm acolo unde mai sunt de executat lucrări la rețelele de apă și canalizare. Le-am cerut în permanență celor de la Aquacaraș să respectăm termenele pentru că altfel noi, la nivelul administrației locale, nu putem avansa cu proiectele noastre care vizează modernizarea infrastructurii. Am manifestat destulă înțelegere până acum, așa că era absolut necesară aplicarea unei amenzi”, a declarat primarul Luca Mălăiescu pentru Express de Banat.

Amenda aplicată de primarul Luca Mălăiescu pentru bătaia de joc din Oțelu Roșu este cea mai mare sancțiune primită până acum de Aquacaraș pentru proiectul pe care îl coordonează.

Proiectul de reabilitare și extindere a rețelei de apă și canal dă mari bătăi de cap tuturor locuitorilor din cele 8 orașe ale județului Caraș-Severin. Termenele nu se respectă, iar constructorii refac străzile așa cum trebuie… doar pe hârtie. În realitate, probabil niciuna dintre arterele pe care s-au făcut lucrări nu arată ca în faza inițială, aceasta fiind o altă nemulțumire a primarilor.