Zvonurile despre efectele mortale ale vaccinării au ajuns în Caraș-Severin! Prima țintă: o asistentă medicală de la Caransebeș

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Zvonurile de zilele trecute spuneau că femeia era de fapt o infirmieră de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, care ar fi murit după ce a fost vaccinată împotriva COVID-19. Veștile sunt infirmate de directorul medical al spitalului.

În municipiul Caransebeș, mai multe persoane care sunt programate la vaccin s-au speriat după ce, de câteva zile, a apărut un zvon precum că o infirmieră de la Spitalul Municipal de Urgență ar fi decedat după ce s-a vaccinat. Medicul Singh Buphinder susține că nu este adevărat:

Într-adevăr, sâmbătă, 16 ianuarie, a decedat la domiciliu o asistentă, nu infirmieră, care lucra la noi în spital pe secția de Pediatrie. Femeia a făcut stop cardiac acasă și nu a mai putut fi salvată. Avea 52 de ani, însă suferea de mai multe boli grave, dar nu a fost vaccinată împotriva COVID-19 și nici nu a fost infectată cu SARS-CoV-2, pur și simplu a pierdut lupta pentru viață”, ne-a declarat doctorul Singh Buphinder, aducând condoleanțe familie îndoliate.

Directorul medical ne-a mai precizat că de astăzi la Spital începe etapa a II-a de vaccinare care se adresează persoanelor peste 65 de ani, persoanelor cu grad de risc și lucrătorilor care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale. De asemenea, joi, 21 ianuarie, va începe a doua vaccinare, rapelul pentru cadrele medicale care s-au vaccinat în prima etapă.