Zvonistica, la mare artă în Oțelu Roșu. Luca Mălăiescu dezminte informațiile false!

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a dezmințit zvonurile care circulă în ultima perioadă cu privire la proprietățile pe care edilul și le-a însușit în ultimii ani. Nu este adevărat! Sunt doar minciuni de campanie, asigură Mălăiescu.

Clădirea Poștei este a Postei Române, BRD-ul este al francezilor, nu au fost cumpărate, nici nu se vând, spune edilul orașului de pe Valea Bistrei:

Nici Casa Albă nu știu a cui este, normal era a companiei Mechel, dar acum fiind în insolvență probabil că o să o scoată la vânzare, sau cine știe, dar nu e cumpărată de nimeni. Nu am cumpărat nici toată clădirea Enelului, cum s-a speculat, ci doar un spațiu la parterul imobilului unde soția mea a dorit să-și deschidă un salon de înfrumusețare, însă a renunțat la idee și a folosit tot spațiul de la magazinul ei. Dar ca să fiu transparent pot să precizez că acele trei birouri le-a cumpărat în urmă cu doi ani la 27.000 de lei, deci primarul Luca Mălăiescu nu a cumpărat nimic din ceea ce se vehiculează.”, a menționat edilul orașului Oțelu Roșu.

Luca Mălăiescu spune că sunt doar vorbe aruncate în campanie, pentru că cei care vor să afle cu adevărat pot verifica informațiile cu privire la situația juridică a clădirilor. Ceea ce-l deranjează însă pe primarul orașului de pe Valea Bistrei este atacul la persoană, care afectează imaginea Primăriei și a cetățenilor din orașul de pe Valea Bistrei:

S-a spus că iepurașii de Paște i-am făcut cu firma soției, că băncile din oraș sunt puse cu firma soției, așa ceva nu se poate întâmpla niciodată pentru că este o lege pe care trebuie să o respectăm și dacă aș încălca legea și aș cumpăra măcar un chibrit de la o firmă de-a soției aș face pușcărie.”, spune Luca Mălăiescu, fiind de părere că nici măcar adversarii politici n-ar putea gândi în acest fel.

(E)