Zuperman a băgat tremuratul în fostul stelist Onțel și i-a salvat încă o dată pe rosso-neri! Liga a II-a e însă atât de departe…! [FOTO]

CSM Reșița a obținut cu mare noroc o remiză care păstrează șanse de promovare în Valea Domanului! Asta dacă Zeița Fortuna ține în continuare cu echipa lui Daniel Oprița!

Rosso-nerii au început destul de bine meciul de la Sebiș, cu Național, cu ceva mai mult tupeu decât de obicei, dar jocul s-a echilibrat înainte să-și creeze vreo ocazie cu adevărat importantă. Ceva mai periculos s-a trăit la poarta apărată de Zimmermann, dar și aici fără situații clare de gol.

La pauză s-a intrat cu scor alb, iar Oprița s-a grăbit să schimbe. I-a scos pe Vaștag și Negoescu, preferându-i pe Vădrariu și Ene, dar golul a venit de la Breșneni, servit excelent de Bărbulescu în urma unei faze fixe. Golul picat în al doilea minut al reprizei secunde i-a făcut însă pe reșițeni să cedeze inițiativa și, încet, încet, gazdele au accentuat presiunea. Egalarea a venit după numai câteva minute, Săulescu taxând CSM-ul încă o dată, așa cum o face aproape peste tot pe unde îi prinde pe rosso-neri. La poarta cealaltă, Staicu a trimis cu capul în plasă, dar centralul Kovacs se grăbise deja să sancționeze un fault în atac la o ținere reciprocă. În rest, mai nimic notabil în careul gazdelor, acolo unde ar fi fost atât de binevenite centrările precise și în forță ale lui Liuba, lăsat pe bancă de Oprița din cauza unei accidentări pe care fundașul încă o resimte. În schimb, Zimmermann a fost pus de multe ori la încercare, mai ales în al treilea minut de prelungiri, când s-a opus înfrângerii, faultându-l pe Săulescu în careu, iar mai apoi timorându-l pe ex-stelistul Onțel, care a trimis pe lângă poartă de la punctul cu var. S-a terminat 1-1. E un punct obținut cu mare noroc de reșițeni, care se adaugă altor trei obținute în condiții similare acasă, cu CSM Lugoj, când victoria a venit pe final, iar Zimmermann a făcut minuni în poartă.

Băieții lui Oprița par mult prea apăsați de presiunea obiectivului și acuză chiar o anumită stare de nervozitate din cauza prelungirilor în care a intrat meciul cu Șirineasa de la Comisia de Disciplină. Nu se poate dribla nimic, lucrurile sunt prea clare și le recunosc toți cei din fenomen, dar pentru a ajunge în Liga a II-a toată suflarea roș-neagră mai așteaptă ceva: o victorie cu Șirineasa! De data asta, pe teren! Altfel, o eventuală promovare n-ar trebui stropită cu prea multă șampanie.

„Am început bine acest meci, am atacat, parcă adversarul se mulțumea cu egalul. După golul nostru, ne-au egalat destul de repede și apoi sigur că noi am ieșit la joc, le-am creat spații și au avut câteva ocazii. Una peste alta, cred că este un rezultat echitabil la ce s-a jucat la Sebiș. Sigur, sunt dezamăgit că nu am câștigat, dar trebuie să ne mulțumim cu punctul acesta ținând cont de faptul că echipa gazdă a ratat penalty la ultima fază. Noi sperăm să ținem aproape de Șirineasa, să vedem după alegeri ce va fi și la comisii, vrem să câștigăm tot până la final”, a declarat Daniel Oprița.