Zona cărăşeană Văliug, promovată în stil off-road!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Văliugul şi împrejurimile sale sunt scoase în evidenţă în această săptămână cu ajutorul iubitorilor de adrenalină. Zeci de străini îşi turează maşinile de teren în zona cărăşeană pentru a promova turismul rural, şi nu numai.

Cea de-a cincea ediţie a GPS Trophy România va alinia la start zilele acestea piloţi cu experienţă atât din ţară, cât şi din străinătate. Drumurile forestiere din zona Văliug sunt invadate de aproximativ 30 de maşini special pregătite pentru această competiţie off-road. Potrivit organizatorilor, traseele presupun până în 100 de kilometri, acestea fiind alese în aşa fel încât mediul înconjurător să nu aibă de suferit.

Fiecare echipă poate să-şi aleagă traseul optim, în funcţie de pregătirea maşinilor şi experienţa de condus în teren. Toţi participanţii se vor bucura finalmente de o săptămână plină de aventuri 4×4 în teren, indiferent de categoria traseelor abordate: „Profi” sau „Hobby“, a precizat Klaus Binder, organizatorul competiţiei.

CITESTE SI: VOLUNTARII DIN VĂLIUG, CEI MAI TINERI DIN JUDEȚ!

promovare banner maxagro Muzeul TM

Participanţii acestei ediţii vin din ţări precum Ungaria, Austria, Croaţia, Germania, Elveţia, dar şi din România. Pe parcursul acestei săptămâni sportivii vor înnopta în aer liber, însă vor avea parte de meniuri gustoase la unul dintre hotelurile din zonă. „În ultima seară, după tradiţionala festivitate de premiere va urma petrecerea cu muzică live, karaoke şi alte surprize”, adaugă Binder.

Evenimentul care se va desfăşura până pe 3 mai este organizat de GPS Trophy România, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Salvamont Caraş-Severin, Automobil Clubul Român. Aceştia îşi propun să promoveze zona, punctele de interes, turismul rural şi, în general, locurile pentru petrecerea timpului liber.

FOTO: autostiri.ro

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/