Inspectorul-șef al ISC, somat de prefect!

Colegiul Prefectural desfășurat astăzi la Sediul Palatului Administrativ a adunat mai mulți șefi de instituții pentru a se discuta probleme și sinteze de actualitate la nivel de județ. ISC a intrat în atenția celor de la cârma Prefecturii după ce datele prezentate în ședință nu au atins niciun punct concret.

Aflat în fața prefectului Silviu Hurduzeu, a subprefectului Nicolae Ciobanu, dar și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni, inspectorul-șef al Inspectoratului Județean în Construcții, Valentin Peptan, s-a încurcat în pagini, fiind somat de mai multe ori de către oficiali.

Alături de reprezentanți ai Compartimentului pentru Inspecție Teritorială Caransebeș, ai Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, dar și ai Administrației Județene a Finanțelor Publice, inspectorul-șef al ISC Caraș trebuia să prezinte celor prezenți la masă un sumar al activității pe care instituția pe care o conduce o desfășoară.

Vizibil pierdut printre hârtiile pe care le avea în față, Valentin Peptan nu a ținut cont de intervențiile repetate ale prefectului cu privire la „lecția de citire” care a luat locul sumarului așteptat de către oficiali.

Mai mult decât atât, inspectorul-șef al ISC Caraș a fost somat atât de prefect, cât și de subprefect cu privire la partea practică și concretă a sumelor prezentate, mai ales în ceea ce privește controalele efectuate de instituție. Cu o parte teoretică extrem de documentată, lui Valentin Peptan i-au fost cerute și sinteze ale activității practice, cu sume puse negru pe alb.