Zona pasajului Michelangelo din Timișoara, închisă temporar ca urmare a desfășurării Turului României la ciclism

Primăria Timișoara anunță că vor avea loc închideri temporare ale traficului rutier în săptămâna ce vine. Astfel, între 30 august și 3 septembrie șoferii nu vor putea circula pe B-dul C. D. Loga, iar în zona pasajului Michelangelo vor fi restricții în data de 31 august, ca urmare a desfășurării Turului României la ciclism.

Modificări în traficul rutier din Timișoara în săptămâna următoare. Potrivit Primăriei Timișoara, din cauza condițiilor meteo, nu se poate lucra pe B-dul C. D. Loga în prezent. Prin urmare, Comisia de Circulație a avizat închiderea traficului rutier pe această arteră, pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și B-dul. Revoluției din 1989, în perioada 30 august, începând cu ora 07.00, și 3 septembrie, până la ora 07.00. În aceste zile se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere și se va așterne stratul de uzură.

De asemenea, traficul rutier va fi închis temporar și în zona pasajului Michelangelo, ca urmare a organizării Turului României 2021 la ciclicm. Evenimentul se desfășoară în perioada 31 august – 5 septembrie și va debuta la Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Pentru desfășurarea manifestării, au fost avizate următoarele restricții: în data de 31.08.2021, între orele 16 – 22, închiderea temporară a traficului auto pe un traseu de 4 km pentru desfășurarea cursei-prolog: START (parcarea UVT)- bd. Vasile Pârvan – prin Pasajul Michelangelo – întoarcere 180 grade la stânga înainte de ieșirea din pasajul Michelangelo – prin Pasajul Michelangelo – bd. Vasile Pârvan – peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 1) – strada 20 Decembrie 1989 – Piața Iancu Huniade – bd. I.C. Brătianu – întoarcere 180 grade la stânga pe breteaua dinainte de sensul giratoriu – bd. I.C. Brătianu – Piața Iancu Huniade – str. 20 Decembrie 1989 – bd. C.D. Loga- bd. Regele Ferdinand I (banda 1) – podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 2, contrasens) – bd. Vasile Pârvan – FINISH str. Traian Lalescu (intersecția cu str. Ioan Curea); între orele 12-22 va fi închisă strada Traian Lalescu, tronsonul cuprins între bd. Vasile Pârvan și str. Ioan Curea, în vederea instalării/dezinstalării zonei de finish”, a informat Primăria Timișoara.