Cumpărături în condiții decente. Hală nouă de lactate și carne într-o piață din centrul Timișoarei

hala1

Locuitorii din Timișoara care doresc să cumpere produse lactate sau din carne din Piața 700, aflată în centrul orașului, sunt așteptați de către comercianți într-o nouă hală, în care au parte de condiții decente pentru a-și expune marfa.

Un spațiu mai mic, dar mai curat. De asta au parte timișorenii care vin să cumpere produse lactate și din carne din Piața 700, aflată în centrul orașului. Liviu Cocean, directorul Piețe SA, a anunțat că, din această săptămână, comercianții de astfel de produse au fost mutați din vechea hală, care arăta deplorabil, într-un spațiu decent.

Avem o veste excelentă. Piața 700 are, începând de zilele acestea, o hală de lactate și carne nou nouță. Vechea hală arăta deplorabil și era supradimensionată. Noul spațiu este unul mai mic, curat, cochet și dispune de instalații sanitare și electrice noi. Totodată, le-am impus comercianților să vină cu vitrine noi și în stare excelentă de funcționare. Acum că am rezolvat și această problemă, vă așteptăm să vă faceți cumpărăturile în această frumoasă piață, unde veți putea găsi produse naturale, autentic românești, dar și produse exotice de import”, a afirmat Liviu Cocean.

De asemenea, lucrări de modernizare se realizează și în sectorul de flori din Piața 700, unde a avut loc un incendiu în urmă cu câteva luni, dar și în Piața Badea Cârțan din Timișoara, în această perioadă.

1000x100 casa brutarului

hala2