Zoe, noua achiziție a primarului Nelu Popa

Zoe a ajuns zilele trecute în ograda Primăriei Reșița, fix așa cum se angaja primarul să facă la momentul aprobării parcărilor pentru mașinile electrice. Asta dovedește că primarul Nelu Popa se ține de cuvânt.

Cât o privește pe Zoe, nu e ceea ce ar putea crede unii. Este un autoturism 100% electric de la Renault, pe care Primăria Reșița l-a achiziționat de pe sistemul electronic de achiziții publice. Mașina a costat 17.662 de euro și a fost cumpărată de la International Online Services, achiziția făcându-se pe 18 aprilie, urmând să se semneze contractul și Zoe să se oprească în parcarea verde de la Reșița.

Cel mai probabil Zoe va fi folosită chiar de către primar, autoturismul având o autonomie puțin sub 300 de km, iar recenziile revistelor de specialitate lăudând această mașină care, achiziționată nouă, ar avea cel mai mic preț de pe piață. Dar asta pentru că ea este vândută de cei de la Renault fără acumulatori, care se achiziționează separat, în rate pe 10 ani și care nu sunt ieftini deloc.

1000x200 dacus 02

„Autoturismul va fi dotat standard, va avea senzori de parcare spate, card acces și demaraj cu funcția «mâini libere», geamuri electrice față-spate, cablu de încărcare, oglinzi retrovizoare reglabile electric, sistem multimedia și navigație cu harta României, stație de încărcare”, sunt dotările specificate în SICAP, sistemul de achiziții publice.

publicitate si promovare online banner maxagro