„Suntem din nou pionieri prin abordare şi viziune!“

Ieri, 23 aprilie, în şedinţa Comisiei Specializate de Acreditare a Ministerului Educației, a fost acreditat Programul de formare pentru dascălii din Caraş-Severin şi Timiș în Educaţie Multiculturală al Casei Corpului Didactic Caraş-Severin (director – Nicoleta Marcu), în parteneriat cu Universitatea Tibiscus din Timișoara.

Anunţul a fost făcut ieri de către prof. univ. dr. Ileana Rotaru, care cu exact un an în urmă devenea prin concurs membru al Comisiei Specializate de Acreditare.

„Este un program de formare care în premieră abordează metodica predării pentru minoritățile naționale! Este un program care îmi este drag, fiind în spate ore, luni de muncă! După ani de zile, avem din nou programe proprii de formare, suntem din nou pionieri prin abordare şi viziune!“, a anunţat Ileana Rotaru, care nu demult a acordat un interviu în redacţia Express de Banat, ca de altfel şi prof. Nicoleta Marcu, directorul CCD Caraş-Severin. Semn că prezenţa acestora în redacţia noastră a fost de bun augur pentru cele două profesoare.

CITEŞTE ŞI: Banatul universitar a intrat în Comisia naţională de acreditare! Postul a fost câştigat prin concurs de Ileana Rotaru!