Ziua Puilor de Codru, în Timișoara, de 1 Iunie

ziua puilor de codru timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Codru Festival colorează zona amfiteatrului din Parcul Copiilor din Timișoara cu ștampile de mari dimensiuni și o paletă de culori inspirate din nuanțele naturii.

În weekend-ul 1 – 2 iunie, timișorenii sunt invittați să contribuie la „împădurirea” prin culoare a amfiteatrului din Parcul Copiilor și să ajute la revitalizarea acestui spațiu urban.

Vizitatorii vor avea parte și de ateliere de meșteșugărit, ateliere de grădinărit urban, expoziție cu obiecte de artizanat, dar și o serie de momente artistice, unde creativitatea este liberă să se manifeste în diverse forme.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„Sărbătorim Ziua Puilor de Codru prin activități ce promit să transforme amfiteatrul parcului într-un spectacol de culoare și vibrație. Împreună cu elevii, studenții și profesorii de la Facultatea de Arte și Design,  Universitatea de Vest și Liceul de Arte Plastice din Timișoara, alături de copii și participanți de toate vârstele, ne propunem să transformăm spațiile urbane în zone verzi dinamice și funcționale”, a declarat Elena Aronoaie-Adorian, director creativ Codru Festival.

Evenimentul este deschis tuturor celor care își doresc să sprijine un viitor mai verde și se desfășoară în intervalul orar 10.00 – 20.00, cu acces gratuit. Acțiunea face parte din proiectul Oxigen Planting Festival, finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2024, în parteneriat cu ING România.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/