Peste 400 de muncitori pe Centura Timișoara Sud

sens giratoriu centura timisoara sud

Se lucrează interns pentru finalizarea Centurii Timișoara Sud. Aproximativ 430 de muncitori și personal auxiliar s-au aflat, săptămâna trecută, pe șantier.

Antreprenorul mai are timp până în iulie să termine cei aproape 26 de kilometri de variantă ocolitoare. La ultima vizită pe șantier, în 17 mai, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunța că lucrările au ajuns la 85%.

„Circa 430 de persoane, inclusiv muncitori și personal auxiliar, s-au aflat și săptămâna aceasta pe șantierul centurii Timișoara Sud. Continuă lucrările la drum – săpături, umpluturi, șanțuri, rigole, fundații, precum și așternere mixturi asfaltice etc. – dar și la pasajele de pe traseu. Se lucrează la montarea de panouri fonoabsorbante în zona Moșnița Nouă – Ghiroda și la amenajarea intersecțiilor din zonele Freidorf, Urseni și Ghiroda”, a transmis DRDP Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pe mai bine de 70% din suprafața centurii este deja turnat asfalt. Se mai lucrează la parcări și urmează să se facă și marcajele rutiere. Ținta pentru finalul lunii mai este ca lucrările să ajungă la 90%, pentru ca în iunie să fie acoperite celelalte 10 procente. Contractul pentru Centura Timișoara Sud este de aproximativ 380 de milioane de lei.

parapete centura timisoara sud

Parapeți la Centura Timișoara Sud

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/