CODRU Sustenart Village, la Timișoara

codru sustenart village timisoara
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

CODRU Sustenart Village este un proiect de educație, care aduce în prim plan tema dezvoltării urbane sustenabile prin reconectarea la natură în mijlocul orașului.

Asociația Codru Festival împreună cu Galeria Galateca și Asociația Culturală Neo Art România aduce la Timișoara Creative Sustenable Week. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 19:30 la CODRU Urban Garden (Cazarma U). Activitățile se vor desfășura concomitent în 4 orașe din țară: Timișoara, București, Cluj și Reșița până în 15 octombrie.

În cadrul evenimentului vor avea loc expoziții, performance-uri, conferințe urmate de artist talk-uri, proiecții de filme, dar și tururi ghidate. Toate activitățile din cadrul evenimentului au ca temă principală sustenabilitatea și conviețuirea cu natura. CODRU Sustainart Village aduce în prim plan tema dezvoltării urbane sustenabile, prin reconectare cu natura chiar din mijlocul orașului.

Vor expune artiști naționali și internaționali din: București, Cluj, Timișoara, Marea Britanie și Germania.

Istorie pe roți, prezentată de David Carp și Max Gruber

Un punct de repet al CODRU Sustenable Village va fi expoziția realizată de Automobile Bavaria Group (BMW). Cei care vizitează expoziția vor putea să vadă machete sau schițe expuse pentru prima dată în lume

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Expoziția se va desfășura în cadrul CODRU Sustainart Village, începând din 6 octombrie la CODRU Urban Garden (Cazarma U).

În 8 octombrie, de la ora 20:30, David Carp, cu o experiență de peste 25 de ani ca designer BMW Group și Rolls Royce, va susține un tur ghidat al expoziției. Tot atunci va fi proiectat filmul de excepție He Flew Ahead – Karl Schwanzen. Max Gruber- producătorul și regizorul lui – va vorbi despre documentarul care prezintă povestea și viața arhitectului austriac Karl Schwanzen.

macheta bmw la codru timisoara

macheta bmw la codru timisoara

untitled design set 970x90 px