Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită prin muzică! Avanpremieră pentru studenții de elită

Spectacol inedit de Ziua Îndrăgostiților la Timișoara! Muzica evului mediu, ritmurile anilor ’70 și hiturile moderne vor delecta spectatorii. Doina Popa, președintele fondator Artmedia, a planificat o avanpremieră pentru studenții de elită ai Timișoarei.

Doina Popa, cetățean de onoare al Timișoarei pentru meritele sale în domeniul artei, organizează împreună cu fundația sa un concert dedicat Zilei Îndrăgostiților. Fondatoarea Artmedia spune că titlul de capitală culturală trebuie să fie onorat de participarea fiecărui cetățean din capitala Banatului. Cu o carieră în spiritul artei, Doina Popa se dedică misiunii de a ține sufletul „Micii Viene” viu prin spectacolele desfășurate în oraș. „Această sărbătoare de Ziua Îndrăgostiților este urmarea unui gând de-al meu ca atunci când este posibil să fim buni să facem un gest în binele celor din jurul nostru. Eu de o viață, pe lângă spectacolele bune și foarte bune pe care le-am adus de 27 de ani la Timișoara și dorind ca Timișoara să rămână Mica Vienă, orașul de suflet, de calitate, de vest al țării, încerc să fac o pledoarie când am ocazia spunând fiecăruia dintre timișorenii care sunt și care trebuie să fie mândri de orașul lor. Cu atât mai mult cu cât ne apropiem de Timișoara – capitală culturală, titlul acesta trebuie să fie onorat de fiecare”, a declarat Doina Popa.

Fundația Artmedia organizează „În mrejele de vis ale iubirii” în avanpremieră pentru studenții cu rezultate deosebite de la universitățile timișorene. Cu două ore înainte de evenimentul dedicat publicului larg, 300 de studenți se vor bucura de reprezentația de muzică medievală a Peregrinilor, muzica anilor ’70 interpretată de Retro-J și de vocea lui Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României. „De Ziua Îndrăgostiților, primul spectacol, de la ora 18.00, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean va avea loc pentru elita studențimii timișorene. 40 de studenți de vârf de la Medicină, Politehnică, Universitate și 30 de la Agronomie, care vor veni cu partenerii sau partenerele lor, asta înseamnă 300 de locuri, câte are sala, plus câțiva invitați. Peregrinii vor interpreta muzică medievala pentru 20 de minute. Retro-J, muzica anilor ’70, care este mai aproape de sufletul nostru, al tinerilor de 70-80 de ani și eroul zilei, Dragoș Moldovan, care a câștigat Vocea României, vor cânta. Vom fi prezenți la o evoluție muzicală de calitate. Al doilea spectacol este pentru lumea obișnuită care dorește să vină la acest spectacol de Ziua Îndrăgostiților, de la ora 20. Aș dori să vă faceți timp, să vă gândiți la cei dragi și să le faceți o bucurie. Trebuie să fim mai buni, mai răbdători, mai înțelegători și să punem umărul la ceea ce înseamnă Timișoara”, a încheiat fondatoarea Artmedia.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Operei Naționale sau online. Evenimentul va avea loc în data de 14 februarie, de la ora 20.00, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean.