Minori dispăruți în Timișoara! Sunați la 112 dacă puteți oferi informații!

promovare online Timisoara Casa Auto

Polițiștii sunt în alertă! Doi minori, de 10 și 14 ani, au fost dați dispăruți în Timișoara. Fata și băiatul au dispărut vineri, la ora 14.00, de pe strada Aviatorilor și nu s-au întors.

Vineri, în jurul orei 14.00, Anamaria Rebeca Covaci și Daniel Trandafir Adam au plecat de la domiciliul lor de pe strada Aviatorilor. Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.50 – 1.60 m, 65 -70 kg, constituție robustă, păr negru, lung și ochii căprui. Ultima dată a fost văzută îmbrăcată într-o jachetă de tip fâș de culoare verde-închis, pantaloni tip jeans de culoare neagră, pulover roșu și pantofi de culoare albă. Semnalmentele băiatului sunt: înălțime 1.60 m, 60 kg, constituție atletică, păr castaniu, tuns scurt, față ovală și ochii căprui. La momentul dispariției purta pantaloni tip trening de culoare gri, o bluză de culoare neagră și o bluză de culoare gri, legată la brâu, teniși de culoare neagră cu dungi albe.

promovare banner maxagro

Cetățenii care pot oferi detalii cu privire la dispăruți sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

publicitate tmc 640