Zilele viceprimarului Moiseș sunt numărate? Adrian Torma: „Căutăm soluţiile cele mai bune pentru a aduce starea de bine”

Barca Torma-Moiseș începe să se clatine?! Edilul-șef de la malul Dunării nu spune „nu” atunci când vine vorba despre schimbarea viceprimarului. 

Înlocuirea lui Adrian Moiseș cu unul din actualii consilieri social-democrați, Gioaca Ianosevici, ca urmare a unui plan ticluit de Luminița Jivan și Adrian Torma îl fac pe șeful administrației de la Moldova Nouă să explice, evaziv, cum stau lucrurile, la momentul actual: „În acest moment, există în Moldova Nouă o coaliție între Partidul Național Liberal și Uniunea Sârbilor, o coaliție care, deocamdată, este stabilă”.

Adrian Torma spune că, dacă această modificare va surveni, ea va fi comunicată publicului, sigur, decizia fiind susținută cu argumente: „Dacă vor apărea eventuale modificări, evident că le vom anunța! Atât că se-ntâmplă, cât și argumentele care stau în spatele unei posibile viitoare modificări”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru a calma opinia publică și pentru a nu produce valuri pe acest subiect, șeful administrației de la malul Dunării concluzionează, pentru expressdebanat.ro: „Tot ceea ce trebuie să fac eu, ca primar și fiecare dintre noi, ca reprezentanți ai partidelor politice este să căutăm soluțiile cele mai bune pentru a aduce starea de bine în comunitatea noastră, în orașul Moldova Nouă. Dacă vor fi eventuale modificări, toate vor avea în spate acest argument: binele comunității”.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/